Cadeaubox: Proefpakket met Deodorant en zeepplankje.

›Bevat een proefpakket, zeepplankje en deodorant
›Vegan en dierproefvrij
›Vrij van sulfaten, parabenen en siliconen
›Stel je eigen pakketje samen

Van €24,85 voor €21,95

proefpakketje
Deodorant
Bamboe zeepplankje
Beesha Bamboe Zeepplankje Zijkant Beesha Brand
Beesha Bamboe Zeepplankje

Cadeaubox: Proefpakket met deodorant en zeepplankje.

Deze giftbox is ideaal om kennis te maken met al onze producten. Het bevat een proefpakketje met een Shampoo Bar (20gr) en Conditioner Bar (20gr). Een proefpakketje is goed voor gemiddeld 10-15 wasbeurten. Voor elk haartype is er een proefpakketje beschikbaar.

Een blikje deodorant van 50 gram. Onze deodorant is gemaakt met Sheaboter, Kokosboter, Arrowroot poeder en Magnesium. De Sheaboter en Kokosboter verzorgen de huid, ook na het scheren. Arrowroot poeder neutraliseert geurtjes en geeft een droog gevoel. Het is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Magnesium is een natuurlijk mineraal. Dit zorgt ervoor dat bacteriën die de geur veroorzaken, geneutraliseerd worden. Het wordt ook niet opgenomen door de huid. Het is veel milder dan bijvoorbeeld baking soda die vaak na een tijdje irritatie kan geven.

En een bamboe zeepplankje. Ideaal om jezelf te verwennen of iemand anders te verrassen. En je krijgt bijna €3,- korting bij aanschaf van dit pakket. Normaal kost het €24,85, nu voor €21,95.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cadeaubox: Proefpakket met Deodorant en zeepplankje.” te beoordelen

Winkelwagen