Deze Shampoo Bars zijn geschikt voor haar wat van zichzelf sterk en gezond aanvoelt. Gezond haar vertoont verschillende kenmerken die aangeven dat het in goede conditie is. Hier zijn enkele indicatoren van gezond haar:

1. Glans: Gezond haar heeft een natuurlijke glans en reflecteert het licht goed. Een gebrek aan glans kan duiden op droogheid of beschadiging.
2. Elasticiteit: Gezond haar is veerkrachtig en kan uitgerekt worden zonder te breken. Wanneer je aan gezond haar trekt, keert het terug naar zijn oorspronkelijke vorm zonder te breken.
3. Zachtheid: Gezond haar voelt zacht aan en heeft een soepele textuur. Het voelt niet droog, ruw of broos aan.
4. Weerstand tegen breuk: Gezond haar is minder vatbaar voor breuk en gespleten haarpunten. Als je merkt dat je haar gemakkelijk breekt of veel gespleten punten heeft, kan dit wijzen op beschadigd haar.
5. Gladdheid: Gezond haar heeft een glad oppervlak zonder klitten of knopen. Als je haar gemakkelijk in de knoop raakt, kan dit wijzen op droogheid of beschadiging van de haarschubben.
6. Evenwichtige hoofdhuid: Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor gezond haar. Een evenwichtige hoofdhuid heeft geen overmatige olieproductie (vette hoofdhuid) of droogheid en schilfers (droge hoofdhuid).
7. Normale haargroei: Gezond haar groeit met een normale snelheid en vertoont geen tekenen van overmatig haarverlies of dunner wordend haar.

Als je haar aan deze kenmerken voldoet, is de kans groot dat het gezond is. Onze paarse bar Lavendel is geschikt voor grijs haar. Ook geschikt voor de CG methode.

De waardering van beesha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 9077 reviews.
Mei Plasticvrij