Ben je op zoek naar een effectieve manier om je grijze haar en geblondeerd haar te verzorgen en te behouden? Zoek niet verder dan onze Shampoo Bars en Conditioner Bars! Onze handgemaakte producten zijn speciaal ontworpen om de gele/oranje gloed in grijs en geblondeerd haar te verminderen, terwijl ze je haar zacht en glanzend maken. Bovendien zijn ze ook geschikt voor de CG methode, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke ingrediënten zoals sulfaten en siliconen. Lees verder om meer te weten te komen over onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars en hoe ze je mooie grijze haar mooi houden.

Onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars zijn geschikt voor grijs haar en haar wat geblondeerd is

Als je grijs haar of geblondeerd haar hebt, weet je waarschijnlijk dat het gemakkelijk een gele/oranje gloed kan ontwikkelen. Deze ongewenste tint kan het uiterlijk van je haar verminderen en het er dof en verouderd uit laten zien. Gelukkig zijn onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars speciaal ontworpen om deze tint te verminderen. Door de paarse en blauwe tinten in onze producten wordt de gele/oranje gloed geneutraliseerd, waardoor je haar er frisser en stralender uitziet. Bovendien zorgen onze producten ervoor dat je mooie grijze haar mooi blijft en dat je geblondeerde lokken er helderder en gezonder uitzien.

Handgemaakt in onze zeepmakerij in Almere

Bij het kiezen van haarverzorgingsproducten is het belangrijk om te weten wat er in de producten zit en waar ze vandaan komen. Onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars worden handgemaakt in onze zeepmakerij in Almere. We gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten en vermijden schadelijke stoffen zoals sulfaten en siliconen. Dit betekent dat je haar wordt verzorgd zonder dat het wordt blootgesteld aan onnodige chemicaliën.

Ook geschikt voor de CG methode

Als je bekend bent met de CG methode, weet je waarschijnlijk dat het kiezen van de juiste haarverzorgingsproducten cruciaal is voor het behoud van gezond haar. Onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars zijn ook geschikt voor de CG methode. Dit betekent dat ze vrij zijn van schadelijke ingrediënten die je haar kunnen beschadigen, zoals sulfaten en siliconen. In plaats daarvan bevatten onze producten natuurlijke ingrediënten die je haar zacht en gezond houden

De waardering van beesha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 8129 reviews.