Onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars zijn een alternatief voor Zilvershampoo

Ben je op zoek naar een zilvershampoo? Zoek niet verder dan onze Shampoo Bars en Conditioner Bars! Onze handgemaakte producten zijn een goed alternatief voor zilvershampoo. Bovendien zijn ze ook geschikt voor de CG methode, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke ingrediënten zoals sulfaten en siliconen. Lees verder om meer te weten te komen over onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars en hoe ze je haar mooi houden.

Handgemaakt in onze zeepmakerij in Almere

Bij het kiezen van haarverzorgingsproducten is het belangrijk om te weten wat er in de producten zit en waar ze vandaan komen. Onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars worden handgemaakt in onze zeepmakerij in Almere. We gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten en vermijden schadelijke stoffen zoals sulfaten en siliconen. Dit betekent dat je haar wordt verzorgd zonder dat het wordt blootgesteld aan onnodige chemicaliën.

Ook geschikt voor de CG methode

Als je bekend bent met de CG methode, weet je waarschijnlijk dat het kiezen van de juiste haarverzorgingsproducten cruciaal is voor het behoud van gezond haar. Onze “paarse” Shampoo Bars en Conditioner Bars zijn ook geschikt voor de CG methode. Dit betekent dat ze vrij zijn van schadelijke ingrediënten die je haar kunnen beschadigen, zoals sulfaten en siliconen. In plaats daarvan bevatten onze producten natuurlijke ingrediënten die je haar zacht en gezond houden

De waardering van beesha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 9173 reviews.