Sodium Lauryl Sulfoacetaat (SLSa).

Ontwerp zonder titel

Sodium Lauryl Sulfoacetaat, ook bekend als SLSa is een heel fijn poeder wat zorgt voor schuim in zeep, bruisballen en shampoo. Eigenlijk alles wat kan schuimen. Het is een natuurlijk product maar wordt vaak verward met het chemische SLS.

Sodium Lauryl Sulfoacetaat (SLSa) is een 100 % natuurlijk poeder wat gemaakt wordt uit kokosolie en palmolie. Het heeft zeer goede schuimende eigenschappen en is veilig voor de meeste huidtypen. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op SLSa. Naast dat het zorgt voor schuim heeft het ook milde reinigende eigenschappen.  Bij gebruik in shampoo of Shampoo Bars reinigt SLSa je haar en hoofdhuid op zachte en milde wijze.

SLS, Sodium Lauryl Sulfaat is een agressief schuimmiddel wat veel gebruikt wordt in shampoo, doucheproducten wasmiddelen en zelfs tandpasta. SLS is een middel wat steeds meer mensen graag willen vermijden maar omdat de de namen zo op elkaar lijken worden SLS en SLSa vaak door elkaar gehaald. Geheel onterecht want SLS en SLSa hebben buiten de bijna gelijke naam helemaal niets met elkaar gemeen.

De waardering van beesha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 9174 reviews.