Verschil tussen Haarzeep en een Shampoo Bar

Haarzeep en shampoobars zijn beide producten voor het wassen van het haar, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee.

Haarzeep wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals oliën, vetten en kruiden. Het bevat geen synthetische ingrediënten zoals sulfaten en parabenen. Haarzeep is meestal handgemaakt en wordt geproduceerd met behulp van een koude procesmethode. Het heeft de neiging om harder en minder schuimend te zijn dan traditionele shampoos. Haarzeep wordt meestal geleverd in een blok, vergelijkbaar met een stuk zeep. Over het algemeen duurt het ook wat langer voor je haar gewend is aan haarzeep vergeleken met een Shampoo Bar.

Shampoo bars zijn ook gemaakt van natuurlijke ingrediënten, maar sommige merken kunnen wel synthetische ingrediënten bevatten om het schuimen te bevorderen. Shampoo bars zijn meestal ook handgemaakt, maar ze worden meestal geproduceerd met behulp van een hot-processmethode, wat resulteert in een zachtere textuur dan haarzeep. Shampoobars zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, en sommige zijn zelfs speciaal ontworpen voor verschillende haartypes.

Over het algemeen kunnen beide producten een milieuvriendelijkere optie zijn dan traditionele shampoos in flessen vanwege de minimalisering van plastic afval. Ze zijn ook vaak geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of allergieën voor bepaalde ingrediënten. Het kiezen tussen haarzeep en een shampoobar kan afhangen van persoonlijke voorkeur, haartype en andere individuele factoren.

Waarom kiezen voor een Shampoo Bar van Beesha?

Shampoo van Beesha is vrij van Sulfaten, parabenen en siliconen. Wij gebruiken geen synthetische middelen om de bar meer te laten schuimen. Onze shampoo schuimt hierdoor ietsje minder. Daarnaast maakt Beesha alle producten met de hand in hun eigen zeepmakerij in Almere. Het zijn dus echte ambachtelijke zepen. Voor elk haartype is er een Shampoo Bar beschikbaar. www.beesha.nl/proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van beesha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 9003 reviews.