Beesha genomineerd ‘Starter van het jaar’

Linkedin SVHJ

Starter van het jaar

Beesha is afgelopen week genomineerd als ‘Starter van het Jaar!’. Een enorme waardering voor ons team en iets waar wij ontzettend trots op zijn.

19 november zal de winnaar van deze titel bekend gemaakt worden. Draag jij samen met ons een steentje bij aan een beter milieu, plastic flessen uit de badkamer te weren, en ons deze titel te winnen zodat wij onze missie kunnen voortzetten?

Stem jij ook op ons? Dat kan middels de volgende link:
https://www.onderneeminalmere.nl/nl/info/ondernemersprijzen/svhj

Over Beesha

In 2019 zijn wij gestart met het ontwikkelen van onze eigen Shampoo Bars. Deze producten stonden toen nog in de kinderschoenen en het aanbod was nog erg klein. Wat er aangeboden werd bevatte agressieve schoonmaakmiddelen zoals parabenen en sulfaten of de producten werden voor een groot deel geïmporteerd uit het oosten.

Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat wij deze zelf kunnen produceren in onze zeepmakerij in Almere. Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals Shea Boter, Kokosboter en Vitamines. Daarnaast gebruiken wij, indien mogelijk, etherische oliën als geurstof .

Wij proberen al onze processen zero-waste in te richten, dit houdt in reductie van afval en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Over elk ingrediënt is nagedacht. Waar komt het vandaan, is het microplasticvrij, dierproefvrij, sulfaat en silicoonvrij.

Sinds 2019 heb ik een heel team om mij heen verzamelend met verschillende expertises. Zo hebben wij iemand die zich bezig houdt met de productontwikkeling, wetgeving, online marketing, en natuurlijk een team welke de producten produceert, verpakt en alle bestellingen inpakken.

Al onze producten worden handgemaakt waardoor de impact op het milieu minimaal is. Inmiddels is ons assortiment uitgebreid met een Conditioner Bar en Body Bar. Ook allemaal plasticvrije alternatieven voor plastic flessen. Onze zeep accessoires zoals bijvoorbeeld onze zeepzakjes zijn biologisch afbreekbaar. Onze zeepplankjes zijn gemaakt van duurzaam Bamboe of Mahonie hout.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van beesha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 6107 reviews.
Winkelwagen