In de zomermaanden verkopen wij geen Kokosboter en Arganboter. Dit vanwege het lage smeltpunt van Kokosboter. Dit maakt het risico op lekken onderweg veel groter.

Shea Body Boter bevat vetzuren die een ontstekingsremmende en anti-aging effect hebben op je huid.Het helpt de huidbarrière te herstellen. Sheaboter kan daarom goed gebruikt worden bij een rode of geïrriteerde huid, een extreem droge huid of bij eczeem. Sheaboter bevat ook vitamine A & E wat het een natuurlijke antioxidant maakt. Antioxidanten zijn vitamines en mineralen die je beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen de cellen in je huid beschadigen.

Kokos Body Boter bevat vitamine A en E. Deze vitamines staan bekend dat het de collageen productie helpt te verbeteren. Collageen is wat je huid steviger maakt en dus verslapping helpt te voorkomen. Regelmatig gebruik zal ook helpen om de natuurlijke vochtgehalte te behouden.

Argan Body Boter zit vol omega 3, 6 en 9, antioxidanten en vitamine E. Deze beschermen je tegen vrije radicalen en andere factoren van buitenaf. Arganolie helpt ook bij het herstellend vermogen van de huid. Hierdoor kan het zelfs een natuurlijk anti-aging product genoemd worden. Voornamelijk de huid van vrouwen in de overgang is gebaat bij een goede dosis vetzuren voor de huid. Het houdt de huid als het ware soepel. De Vitamine E heeft hydraterende voordelen voor de droge huid.

De waardering van beesha.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 9167 reviews.